Onze werkwijze

Stressloos verbouwen? Wij verzorgen exclusieve totaalprojecten opgebouwd uit de volgende elementen:

Stap 1

01. Verkennend gesprek

Klik op de button om een afspraak te maken. Na uw aanvraag ontvang je een bevestiging per mail. Hierna nemen we zo snel mogelijk per telefoon contact op.

In dit gesprek bespreken we verschillende zaken. Ligt er al een ontwerp? Is er een aanvraag ingediend voor eventuele vergunningen? Welke wensen – maar zeker vereisten – zijn er, die goed zijn om vooraf te weten?

Stap 2

02. Bezoek op locatie & adviezen

Ook maken we tijdens het eerste contact een afspraak om bij jullie op locatie te komen kijken. Tijdens dit bezoek denken en kijken we mee, zodat het plaatje compleet is voor het opstellen van een offerte. Na akkoord op de offerte  , gaan we aan de slag!

 

 

Stap 3

03. Ontwerpfase. Aan de slag!

Tijd om die ideeën concreet te maken! Thijs gaat aan de slag met het schetsontwerp. Kies je vervolgens definitief voor ons voor de uitvoering, dan ontvang je de kosten voor het ontwerp terug als korting op het project!

Ligt er al een ontwerp klaar? Dan gaan we in deze fase dieper in op de details. We zetten onze kennis en kunde in om te adviseren wat het beste past bij het beoogde gebruik en toekomstbestendigheid. Denk hierbij aan materiaalkeuze, opbouw, inrichting, enz. Op basis van dit gesprek stellen we een offerte voor de uitvoering op die ter goedkeuring wordt aangeboden.

Stap 4

04. Presentatie conceptontwerp

Na goedkeuring van de offerte maken we een fotorealistisch ontwerp. De nieuwe situatie wordt volledig op maat uitgetekend. Zo krijg je een perfecte impressie van je toekomstige eiken bijgebouw, poolhouse, home extension of tree house.

Indien een bouwvergunning nodig is, bieden we begeleiding in het proces van bouwaanvraag door een externe architect.

Stap 5

05. Definitief ontwerp

In deze fase zetten we het ontwerp om in een technische constructietekening. We gaan alle details nauwkeurig na, zodat je een perfect beeld krijgt van de opzet en afwerking.

Stap 6

06. Uitvoering & bouwbegeleiding

Het uitgewerkte 3D ontwerp vormt de basis voor de opmaak van technische bouwtekeningen van het eiken bijgebouw. Op basis van de productietekeningen worden houten bijgebouwen in onze werkplaats met de grootste zorg vervaardigd.

Tijdens het productieproces bereiden we de benodigde grondwerken voor. Denk aan graafwerken, sloopwerkzaamheden en storten van een solide fundering. Deze voorbereidingen zorgen ervoor dat we het project meteen kunnen opbouwen zodra de productie is afgerond.

We bieden je graag een totaalpakket van ontwerp, uitvoering en (bouw)begeleiding aan. Zo zorgen we voor de best mogelijke service, een stressloze verbouwing en een schitterend resultaat om lang van te genieten!

Stap 7

07. Oplevering

Onberispelijke kwaliteit, een piekfijne afwerking, transparante communicatie én een tijdige oplevering. Dat is onze belofte aan jou. Het is ons doel jou een zorgeloze ervaring te geven met een unieke droom van een eiken bijgebouw, poolhouse, home extension of tree house als resultaat.

Waarom kiezen voor Holy Wood?

Duurzame luxeontwerpen

Ambachtelijk gemaakt

Inclusief bouwbegeleiding

Afspraak = afspraak