Onze paden
kruisen opnieuw

Over Ons

In onze tienerjaren kwamen wij elkaar tegen in de wandelgangen van onze vakopleiding Schrijnwerk, Houtconstructies en Planningstechniek. De klik was er altijd al en we hadden allebei een ondernemende geest. Er lag zelfs het plan om samen verder te studeren.

Uiteindelijk koos Thijs voor architectuur en vervolgde Rick zijn opleidingspad aan de Hogere Technische School. Apart van elkaar begonnen we aan onze loopbanen en startten we vervolgens allebei ons eigen bedrijf; Thijs binnen ontwerp en bouwbegeleiding en Rick als houtbewerker. Precies dit zorgde ervoor dat onze paden opnieuw kruisten.

Gezamenlijke projecten maakten opnieuw duidelijk dat we ons ook zoveel jaren later nog altijd kunnen vinden in elkaars visie.

Holy Team

Hoe wij werken

Duurzaamheid

De kwaliteit en duurzaamheid van de bouwmaterialen zijn het uitgangspunt voor alles dat we doen.

Vakmanschap

Kwalitatief hoogstaande ontwerpen & uitvoering met uitsluitend klassieke, ambachtelijke houtverbindingen.

Vorm én functie

Het wooncomfort staat centraal in onze tijdloze, one-of-a-kind luxeontwerpen.

Bouwbegeleiding

Projecten worden volledig gedragen door ons, van het eerste gesprek tot aan de oplevering.

Vertrouwen

Afspraken worden nagekomen, problemen worden opgelost.

Holy Wood

Iedereen die weleens een bouw heeft meegemaakt, weet dat deze punten lang niet altijd vanzelfsprekend zijn. Ook ontbreekt het geregeld aan de expertise om een bouw van A tot Z in goede banen te leiden. Dat kan anders!

Wij kunnen op elkaar bouwen, onze expertises zijn complementair en er is een sterk wederzijds vertrouwen. Daarom slaan we de handen ineen voor totale ontzorging binnen de meest bijzondere projecten. Wij zijn HOLY WOOD!